Menu
Inhoud boek

Sluiten Inleiding

Sluiten Gong fabricatie

Sluiten Gong gieten

Sluiten Gong smeden

Sluiten Gong Stemmen

Sluiten Gong afwerken

Sluiten Financieel Economisch

Sluiten Buiten bezittingen

Sluiten Javaansche termen

Sluiten Foto's (Platen)Grootste boekenmarkt van de wereld te Amsterdam - Door: Webmaster op 02/03/2008 @ 08:59

Het oude stadshart van Amsterdam is op 18 mei de locatie voor de grootste boekenmarkt van de wereld. Duizend kramen met boeken slingeren door het centrum. De Wereldboekenmarkt vindt plaats in het kader van Amsterdam Wereldboekenstad, een eervolle titel die de stad heeft ontvangen van UNESCO. Vanaf 23 april gonst Amsterdam een jaar lang van activiteiten rondom het belang en plezier van boeken en lezen.

De KAN organiseert in samenwerking met Amsterdam Wereldboekenstad en Boekwinkeltjes.nl deze gigantische boekenmarkt. De Amsterdam Wereldboekenmarkt slingert zich van het Waterlooplein, via de Amsteloever voor het Muziektheater, de Zwanenburgwal, de Sint Anthoniebreestraat, de Joodenbreestraat en de Nieuwmarkt naar de Kloveniersburgwal. Kilometers lang boekenaanbod voor alle liefhebbers van verschillende genres boeken. De grootste boekenmarkt wordt opgeluisterd met diverse activiteiten op het Zuiderkerkhof, zoals het laten taxeren van boeken door het nieuwe veilinghuis voor boeken Amsterdam Book Auctions. Boekhandelaren, uitgevers en particulieren kunnen zich tot 15 maart aanmelden voor een kraam.

Bron: persbericht Amsterdam Wereldboekenstad

Zoeken
Bezoekers 25-02-2010

 124318 Bezoekers

 3 Bezoekers online

Belangrijke Links
Copyright
Niets op deze site mag worden gekopieerd of gebruikt, tenzij hiervoor uitdrukkelijke toestemming van de Webmaster en eventuele derde rechthebbenden is verkregen.
Alle foto's hebben een Niet zichtbaar Digitaal Watermerk, waarmee o.a. aangetoond kan worden dat de Copyright van de desbetreffende foto van "Semarang Photo Archives" is.
Mocht blijken dat foto(s) zonder toestemming zijn gebruikt, dan zijn wij genoodzaakt gerechtelijke stappen te ondernemen.

^ Boven ^