Welkom  Links  Gastenboek  Forum
Gastenboek

Nr #6  Door: Sjourd_Janssen op 29/01/2009 @ 09:58
       

Hallo Semarangers,

Ook ik heb samen met mijn zus, Emmy, tot 1956, op de Heuvelschool gezeten we werden met de auto van de factory, NHM u ABN-AMRO, of heet het nu anders, waar mijn vader, wijlen/zaliger gewerkt heeft gebracht. Als we dan naar huis gingen maakte de chauffeur altijd een omweg. Hij reed dan naar een heuveltop en vandaaruit zag je dan de zee, waar dat precies was weet ik niet meer. Enkele jaren geleden kreeg ik een foto van iemand waarop alle leerlingen op staan om jullie eerlijk te zeggen ik weet niet waar ik sta en wanneer de foto is genomen. Als een van jullie mij kan helpen, heel graag. Er staat altijd een kopie toebroek en loempia Semarang klaar, wel aangepast aan deze tijd want de echte is veel te duur voor iemand als ik, 62 jaar en buitenbaan.

Ook zoek ik naar Semarangers die mijn ouders hebben gekend, we hebben toen achter het zustersklooster gewoond bij de inrit stonden twee, in meen, vierkante zuilen, op het einde daarvan had je het Hoofdgebouw, door velen ook gedong setan genoemd, waar de familie Reijnaards, Anthonijs(z), opa en oma Keijner die ik terug heb gezien in Heusden vesting, familie Jackson, en een zekere Marie waarvan ik de achternaam niet meer weet en een vader met twee zoons waarvan de naam Scipio-Bloem.

Ik vraag dit allemaal omdat ik met mijn stamboom bezig ben.

 

Nou luitjes, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en tot een andere keer maar weer, ja

met vriendelijke zangers groeten,

Sjourd  Rudolf JanssenNr #5  Door: J_H_B_Fechter op 09/01/2009 @ 21:34
       

Goedendag. graag zou ik willen weten over er nog personen zijn die ijn vader hebben gekend uit de tijd dat hij daar was.
groeten Herman Fechter

Nr #4  Door: Oong_Maryono op 27/07/2008 @ 09:10
       http://www.kpsnusantara.com

thanks you for your information

Nr #3  Door: ljmuller op 09/02/2008 @ 06:41
       

wordt mijn verhaal deze keer geaccepteerd zonder commentaar dat het niet kan worden vertuurd wegens een gemis in het adres?

zoals mijn email....ljmuller@yahoo.comNr #2  Door: ljmuller op 09/02/2008 @ 06:39
       http://yahoo.com

waarom kan mijn verhaal niet worden geaccepteerd?up Boven up

Copyright ©  2008-2012
Niets op deze site mag worden gekopieerd of gebruikt, tenzij hiervoor uitdrukkelijke toestemming van de Webmaster en eventuele derde rechthebbenden is verkregen.
HOME
Uw verhaal - Your story
 

Site powered by GuppY - © 2004-2007 - CeCILL Free License